Reviews

 Opinii despre “Test Kids” - ruDe ce am ales “Test Kids” din diversitatea cursurilor de limbă engleză pentru copii din Chișinau? Сu plăcere, vă răspund la acestă întrebare:


In 1 rind, pășind prima dată pragul oficiului, predispune ospitalitatea si respectuozitateă secretarii și a directoare secței pentru copii;  • Amplasorea oficiului în centrul orașului unde este accesul transportului public din orice sector al Chișinăului;

  • Profisionalismul profesorilor este indiscutabil! Atitudinea bunăvoitoare, individuală față de fiecare copil, mai ales la categorile de vîrstă preșcolară și școlară mică , D-na Galina, copiii sînt încîntați și se salută cu mare plăcere dar cu cîtă nerăbdare așteaptă ei următoarea lecție!

  • După părerea mea, atu-ul este în metoda interactivă de predare, folosirea diverselor mijloace și material didactice, motivează copiii să învețe cu plăcere engleză.

  • Numărul redus de copii în grupă, stabilirea relațiilor prietenoase între ei, provocarea la discuții în timpul lecțiilor.

  • Activitățile tematice de ”Halloween”, ”Merry Christmas”, ”Valentine’s day” cu confecționarea felicitărilor și altor lucrări manual îi încîntă pe copii.


Ca părinte, sînt satisfăcută pe deplin de alegerea făcută.

Viorica Duca
Alina Bunduc