Cursuri intensive de engleză - vara 2020

Cursuri intensive de engleză

Ce înveți într-un curs intensiv de engleză la Top English School of Today?

Veți învăța vocabularul și contructiile gramaticale necesare pentru o exprimare corecta a gândurilor în limba engleză, materialul asimilat de la lecție se va regăsi in comunicarea zi de zi. Cursurile intensive de la Top Engșlish School of Today au la bază metoda comunicativă, care include jocuri de rol care corespund situațiilor din viața reală.

Orele de engleză sunt predate de profesori cu o experiență inedită și certificați internațional, precum și de vorbitori nativi. Atmosfera plăcută și prietenoasă nu va lipsi de la orele de engleză la Top English School of Today.

Tempoul intensiv al cursului de vară, metoda comunicativă, comunicarea cu un vorbitor nativ și atmosfera de învățare ajută la depășirea rapidă a barierei lingvistice și la obținerea rezultatului dorit in cel mai scurt timp.

Cursul intensiv de vară constă din 60 de ore academice pentru nivelurile A 1/ A 2 și 75 de ore academice pentru nivelurile avansate. Lecțiile se desfășoară de 5 ori pe săptămână a câte 2 ore si 15 minute. Durata cursului este de 4 săptămâni pentru studenții A1/A2 și de 5 săptămâni pentru studenții de la nivelurile avansate.

Pentru a determina nivelul de cunoaștere a limbii engleze și a vă înscrie la cursurile intensive de la Top Englishg School of Today, sunați la: Tel: +373 815-156; +373 815-157; +37379994481

Adresa: str. Banulescu-Bodoni 45, Chişinău, Moldova

Convingeri
 • Procesul de studiu constituie o coaliţie dintre profesor şi student.
   
 • Comunicarea eficientă este esenţială.
   
 • Studenţii noştri merită o educaţie lingvistică la cel mai înalt nivel.
   
 • Toţi profesorii trebuie să corespundă celor mai înalte standarde profesionale.
   
 • În şcoala noastră veţi găsi o atmosferă pozitivă de studiu şi o abordare individuală a cerinţelor Dvs.